Helt vanlig kvinna

helt vanlig kvinna söker manJag är en helt vanlig kvinna och jag är på jakt efter en helt vanlig kille. Inget konstigt alltså, jag vill hitta en likasinnad kille. Det som är när man läser sexannonser är att alla är så perfekta. Den de söker ska vara så perfekt, smala och smärta, stora kukar och trånga fittor. Det har gått lite för långt nu med fixeringen av utseendet. Jag är ganska säker på att de flesta är helt vanliga människor, med fel och brister. Det vore konstigt om alla vore perfekta, det är inte så verkligheten är. Nog om det.

Jag söker både vänskap, närhet och sex, men inte något stadigt. För mej är friheten viktig, likaså att ingen ställer krav på mej, jag är fri och gör vad jag vill. Om vi bli KKs så kommer jag givetvis inte att knulla med andra. Men det gör jag inte för att vara “trogen” utan för att jag vill det. Sen är det också så om du är den KK som passar mej så behöver jag ingen annan. Du ska ha samma åsikt om det! Vill du dejta en helt vanlig kvinna och se vart det slutar? Jag har inte skrivit en sexannons förut och tror detta kan vara en bra början.

KLICKA HÄR FÖR ATT SVARA PÅ KONTAKTANNONSEN

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. David

    Håller med fullt ut. Lusten är det viktigaste. Ses gärna o ser om jag blir hård o du våt. Helt säker.

  2. Henke

    Hej, här har du en helt vanlig man som oxå vill ha närhet, vänskap och sex. Har blivit tagen för given och vill nu, som du, ha en helt kravlös relation. Hör av dig om du vill se om vi klickar. Jag finns i norr

Lämna ett svar