Helt vanlig kvinna

helt vanlig kvinna söker manJag är en helt vanlig kvinna och jag är på jakt efter en helt vanlig kille. Inget konstigt alltså, jag vill hitta en likasinnad kille. En kille som inte är som killar är mest, utan en som är helt vanlig och inte tillgjord. Du är dej själv helt enkelt, det är svårt att hitta sådana killar nuförtiden, för alla vill passa in i ”mallen”. Den där mallen, den har jag struntat i hela mitt liv och det är det bästa jag gjort.

Det som är när man läser sexannonser är att alla är så perfekta. Den de söker ska vara så perfekt, smala och smärta, stora kukar och trånga fittor. Det har gått lite för långt nu med fixeringen av utseendet. Jag är ganska säker på att de flesta är helt vanliga människor, med fel och brister. Det vore konstigt om alla vore perfekta, det är inte så verkligheten är. Visst vill man va snygg och attraktiv, men det är man ändå, allt handlar inte om utseendet, utstrålningen är viktig också. Nog om det.

Jag söker både vänskap, närhet och sex, men inte något stadigt förhållande, det är viktigt!! För mej är friheten viktig, likaså att ingen ställer krav på mej, jag är fri och gör vad jag vill. Om vi bli KKs så kommer jag givetvis inte att knulla med andra. Men det gör jag inte för att vara ”trogen” utan för att jag vill det. Sen är det också så om du är den KK som passar mej så behöver jag ingen annan. Du ska ha samma åsikt om det! Vill du dejta en helt vanlig kvinna och se vart det slutar? Jag har inte skrivit en sexannons förut och tror detta kan vara en bra början.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Helt vanlig kvinna”

 1. Hej, här har du en helt vanlig man som oxå vill ha närhet, vänskap och sex. Har blivit tagen för given och vill nu, som du, ha en helt kravlös relation. Hör av dig om du vill se om vi klickar. Jag finns i norr

  Svara
 2. – Precis det som är sexigt.
  Insikten man är bra som man är man njuter av och med min kropp, då ger man också hela sin kropp till sin partner. utstrålningen lyser.
  Därför jag är lite svag för mogna kvinnor, krävs erfarenhet. Förförisk på precis alla sätt. Grr

  Svara
 3. – waow! Vilken annons! Attraherar mig mycket!
  Insikten att man är bra som man är, man njuter av och med min kropp, då ger man också hela sin kropp till sin partner, utstrålningen lyser. Sexigt!! Du är sexig!!
  Därför jag är lite svag för mogna kvinnor, krävs erfarenhet. Förförisk på precis alla sätt. Grr

  Svara
 4. Hallå! En helt vanlig kille här ,ser inte ut som du haft någon framgång med att hitta någon .
  Jag ensamstående 60+ men känner mej som ”ung” bor i södra Sverige o skulle gärna vilja lära känna dej .
  Är lite av en livsnjutare o gillar livets goda

  Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!