Nyskild kvinna söker sexpartner

nyskild kvinna sökerHejsan, jag är en nyskild kvinna och ny på sexdejting och dejting överhuvudtaget. Jag vill nu hitta en sexpartner och vet inte riktigt hur allt går till men det ska väl inte vara så svårt. Vad jag förstår så är det många kåta kvinnor och män som vill sexdejta?! Jag är en utav dom och nu vill jag vara fri ett tag och göra det jag vill utan att behöva ta hänsyn till någon annan. Har varit ”fast” i flera år och friheten är faktiskt helt underbar. Trodde inte det först, men nu när det gått en tid så njuter jag maximalt. Så att vara singel är helt underbart och det kan inte bli bättre. Som du nog förstår så vill jag inte stadga mej igen, inte på ett bra tag iallafall.

Vill du träffa en nyskild kvinna som är utsvulten på sex och närhet? Är du en man som har vett att respektera mej för den jag är? Då jag inte ser så bra ut så vill jag säga det redan nu, så du vet. Är du ute efter en snygg mogen kvinna så är jag inget för dej. Men om du inte bryr dej så mycket om ytan utan ser till mej som person. Då ska du höra av dej. Isåfall är du kanske mannen jag vill träffa för att ha skön sex med.

Tänker att vi kanske träffas regebundet, det föredrar jag. Att ha flera olika sexpartners är för mej främmande och nog inget för mej! Du är en man som kan föra en vuxen konversation och som är seriös i detta. Tror vi kommer att umgås även utanför sängen men utan att blanda in känslor! Inga krav, det är vad som gäller, men vi kan umgås ändå tänker jag. Vi ses!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Nyskild kvinna söker sexpartner”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!