Kåt hemmafru behöver en mycket diskret hemlig älskare snarast möjligt!

kåt hemmafru sökerSom hemmafru och dessutom en väldigt kåt hemmafru så är livet ett rent helvete utan sex. Så har jag det och det är så jobbigt och jag går snart sönder. Tyvärr kan jag inte skilja mej av orsaker jag inte kan gå in på här. Om jag kunnat, så hade jag gjort det utan att tveka. Men nu är det som det är och jag får göra det bästa av situationen. Och det är att skaffa mej en hemlig älskare som kan träffas lite då och då för sköna sexmöte.

Diskreta sexmöte ett par ggr i veckan?!

Jag är som sagt en kåt hemmafru och är hemma ensam de flesta dagarna mitt i veckan. Mannen är ute på jobb världen runt och är ibland borta längre perioder. Så jag har gott om tid på egen hand och kan träffas lite när som, både dag och kvällstid. Då vi bor ute på landet utan grannar nära så kan vi med fördel ses hemma hos mej. Dock sker vårt första mötet någonstans där vi båda är på neutral plats.

Mannen jag vill träffa han är en seriös man som gärna också får vara gift, men det är inget krav. Det viktigaste är att allt sker 100% diskret! Ålder och annat är detaljer, jag ser hellre att vi funkar ihop än att vi är i samma ålder. Jag är en mogen kvinna i mina bästa år, men så säger väl alla! Hur som helst, jag är 54 år och har väl en kropp och ett utseende som är ganska alldagligt. Ingen pingla men ingen fuling heller, något mittemellan, skulle jag säga.

MVH kåt hemmafru

Vi börjar så här så får vi se vart vi landar. Jag kan säga att jag bor i närheten av vår huvudstad och du bör bo däromkring också. Jag är en vuxen kvinna och kräver att du uppför dej som en vuxen man! Släng iväg ett meddelande till mej så vi kan gå vidare. Mvh Kåt hemmafru som presenterar sej med namn och bild när vi fått kontakt!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR8 svar på ”Kåt hemmafru behöver en mycket diskret hemlig älskare snarast möjligt!”

 1. God morgon kåta hemmafru . Är en man omkring din ålder som älskar sex och ställer samma krav på mig själv som på min partner älskar en kvinna som klär sig lite sexigt har stil mm. Givetvis är jag hel och ren inga sprit eller drog problem vilket jag förutsätter att du ej heller har. Mvh Kåt man

  Svara
 2. Hej du hemmafru skulle vara trevligt att
  Träffa dig över en fika kolla vart det leder
  Jag 43 år vältränad kille Personligtränare
  Inga drog el alkohol problem

  Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!