G-punkt

g-punkt orgasmHello! Jag har aldrig fått en g-punkt orgasm och vill så gärna ha det. Har hört att det ska vara nåt helt underbart och stor skillnad från vanlig orgasm. Jag har pullat mej inne i fittan för att letat efter min g-punkt utan att lyckas. Men du kanske kan hjälpa mej med det? Jag kan säkert hitta den själv men det är mycket skönare om vi är två och kanske enklare också!

Jag är riktigt sugen på sex, riktigt kåt med andra ord men trots det så måste du vara snäll och omtänksam. Går inte igång på tuffa killar så du måste vara en helt vanlig kille som inte hela tiden måste hävda dej. Var dej själv det är det allra bästa. Jag är mej själv, jag är en helt vanlig singeltjej. Inte perfekt men jag duger.

Min sexdrift är nog lite utöver det vanliga. Det är inte ofta jag träffat killar som vill hålla på lika länge som jag vill. Med rätt kille vill jag knulla i timmar. Och det ska vara härliga förspel och mycket slick och sug. Om jag får önska så skulle jag vilja att du är singel, seriös, vågar träffas ganska snabbt. Du får gärna vara rakad rakad, det är jag, jag gillar inte hår i maten, gör du?

Berätta lite om dej själv och vad du gillar inom sex och skicka med en bild på dej själv (ej kukbild). Så skickar jag en bild på mej där du ser hur jag ser ut. Om allt känns bra så bestämmer vi en dag när vi ses och sen tar vi det därifrån, mer är bara dumt att planera, ingen vet hur det känns när vi står face to face ju. Jag är otålig att hitta min g-punkt, så skynda dej och skriv till mej. Kyss

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!