Kinky sexlekar

kåt tjej vill prova kinky sexlekarHallå där! Jag vill testa lite kinky sexlekar, dock inte toa-lekar men allt annat är jag nyfiken på. Jag har aldrig testat detta, så jag är oskuld på området. Vill du ta min kinky oskuld och leda mej in i den härliga världen? Det finns säkert mycket trix och jag är som sagt helt ny på det men rejält nyfiken. Jag vill helst att du är erfaren. Men visst är du precis som jag nyfiken och länge fantiserat om lite kinky sexlekar så kanske vi kan utforska tillsammans.

Jag vill såklart ha vanlig sex också men jag bara måste testa lite kinky lekar: Du måste ha erfarenhet av det eller rik på fantasi. Du är en kille som jag får förtroende för och känner mej trygg med. Jag känner lite att innan vi har förtroende för varandra så kanske det är lite svårt att busa fullt ut. Jag tror du förstår vad jag menar? Vill helst träffa en kille som vill fortsätta träffas om vi funkar ihop och har det skönt. Gärna som vänner också men inte mer, iallafall inte nu. Engångsligg är okej också men då vill jag att du är ärlig med det från början. Kärlek söker jag inte men du får gärna krama om mej lite kärleksfullt för när man är singel så saknar man det lite, eller hur?!

Vi ses först och tar en fika sen ser vi vart det bär av. Vi är båda ärliga med om vi vill ses igen eller inte. Jag kan ta att du inte vill träffa mej om det nu är så, det är bättre att vara ärlig från början. Blir lixom inte bra om vi börjar ljuga om sånt, det är så onödigt. Låter det som en bra start? Hör då av dej så bestämmer vi mer. Kram

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!