Vuxen kvinna söker en gentleman för sköna träffar!

vuxen kvinna söker en stilig gentlemanHejsan alla gentlemän, jag är en vuxen kvinna som vill träffa dej för att ha sköna träffar. Grejen är den att jag har lite krav och jag vill inte ha en vanlig sexdejt. Det jag söker är lite mer stil och klass och själv tycker jag att jag är en vuxen kvinna med både stil och klass. Jag vet att det finns många män som har stil och klass och det är en av er jag vill ha kontakt med. Det kanske är så någon tycker att jag är lite ”fin i kanten” men då får du tycka det. Jag är i det mesta mej själv och trivs bra med det!

Jag är en vuxen kvinna med ett ordnat liv

Hur jag är som person är svårt att beskriva, det är andra bättre på men jag ska göra ett försök. Mitt liv är ordnat, jag har ett bra jobb och är mitt i karriären och trivs utmärkt. Är singel sen ganska långt tillbaka och det funkar bra och jag trivs med det, men det saknas något. Tiden har inte räckt till för att hitta en man men nu är jag redo att göra ett försök. Det är viktigt att du har ett eget liv, intresse och vänner och allt det där. Eftersom jag är van att vara singel så måste vi börja så här.

Söker en reko man

Mannen jag vill träffa är mellan 30 och 45 år. Du har ett bra liv utan problem och en massa strul. Inga ex som dyker upp och ställer till problem. Jag tar för givet att du inte tar droger av något slag och absolut inte nyttjar tobak, varken snus eller cigaretter. En reko man helt enkelt. När jag väl lyckats hitta den gentleman som uppskattar en vuxen kvinna och kan behandla mej väl. Då är det bara dej jag vill träffa och det handlar om sköna träffar till en början. Vuxen som i vuxendejt och inget annat. Vad framtiden har i sitt sköte återstår att se. Vi måste börja någonstans eller hur?!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Vuxen kvinna söker en gentleman för sköna träffar!”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!