Vill du pulla min fitta?

pulla min fitta du kåta man, jag är en mogen kvinnaVill du pulla min fitta? Är du en kåt man som är mästare på att pulla en kvinna till orgasm? Kan du tänka dej att knulla mej när du pullat mej till min första orgasm? Är du en man som inte går på utseendet utan tänder på mej trots att jag inte är någon snygging? Jag tror inte det är helt lätt att hitta en seriös kille här men jag gör ett försökt. Det känns lite som att jag har allt att vinna och inget att förlora.

Vem är jag då? Tja, mitt privatliv blottar jag inte här helt öppet, men jag är en mogen kvinna i mina bästa år. Jag har en förkärlek till yngre män men det är inget krav att du ska vara yngre. Kanske bättre att träffa en äldre man, ni är mer seriösa kanske?! Jag vet inte, det är första gången jag sätter in en sexannons, så jag är helt ny på detta.

Du gillar att jag har en helrakad fitta, jag vägrar att låta håret växa nämligen. Det är så mycket skönare för dej att pulla min fitta när du ser hela härligheten. Om du vill så får du slicka min fitta samtidigt som du pullar mej. Något jag aldrig fått är en fontänorgasm, det hade varit nice att få det. Men jag vet helt ärligt inte hur man gör och vet inte om jag kan få det, alla kvinnor kan nog inte få det? Vet du?

Du är en kåt man, du får gärna vara välutrustad, men inget krav. Ett krav är däremot att du är singel och att du är 100% seriös i detta. Hör av dej, vad väntar du på? Idag kommer inte tillbaka. Puss och kram från kåta mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!