Vältränad kvinna

vältränad kvinna söker killeHej, jag är en vältränad kvinna och söker dito kille. Vi ska dejta, jag saknar en stadig partner, men vi får se om det går så långt. Det jag vill är att vi tar det väldigt lugnt och börjar som kompisar. Sen får vi se om det blir nåt mer helt enkelt. En sak vi måste ha gemensamt är att vi båda tränar och att vi ska träna tillsammans. Det är ett bra sätt att lära känna varandra tycker jag. Plus att vi båda är måna om vår hälsa och hur vi ser ut, det är superviktigt för mej. Sen om det blir mer, vi kanske blir kk kompisar eller så blir vi ett par eller bara vänner. Sådant är svårt att bestämma på förhand innan vi ens har träffats. Men jag tror detta är en bra början, vad tror du?

Du är en fräsch kille, du tränar redan idag eller så vill du börja träna. Jag har själv tränat i flera år och tränar 3-5 gånger i veckan, beroende på hur mycket annat jag har att göra. Om du undrar varför jag skriver min kontaktannons här, för det gör du nog. Här söker de allra flesta enbart sex, men jag gillar sex väldigt mycket och det ska du också göra. Så jag tror att detta är rätt ställe att hitta rätt kille, men det återstår att se.

Att du är singel det tar jag för givet, jag har ingen lust att dejta upptagna killar, absolut inte! Otrohet är för mej ett big no no! Du är snäll, omtänksam och 100% seriös i detta. Vi börjar med en fika på stan eller en picknick i det gröna, så vi kan lära känna varandra lite! Hör av dej! Puss och kram från vältränad kvinna!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!