Snygga brudar

sexiga snygga brudarSnygga brudar finns det gott om, eller? Jag är en snygg brud, om jag får säga det själv? Jag har stora bröst, platt mage, sexig rumpa och är vältränad. Mitt ansikte är fint också, jag får många komplimanger för mina klarblå ögon. Jag har ett bra självförtroende som du nog förstår och jag får ofta blickar på stan. Det jag söker här och nu är en snygg och fräsch kille, du är vältränad, mån om ditt utseende och seriös. Jag vet faktiskt inte exakt vad jag söker för förhållanade, utan tänkte se vem som svarar mej och vad det blir av det. Så detta är lite spännande faktiskt, det kan sluta hur som helst.

Har varit singel ett bra tag nu, antagligen för att jag är kräsen och har svårt att falla för en kille. Det är så mycket jag kräver för det ska bli kärlek och ett stadigt förhållande. Därför tror jag inte att jag hittar mannen i mitt liv här, men man vet aldrig. Plötsligt händer det! Slutsatsen är alltså att jag söker en trevlig kille att dejta och sen får vi se hur det slutar. Jag hatar att planera, det blir ändå aldrig som man tänkt sej.

Snygga brudar och jag

Jag är 27 och du är kanske nåt år yngre än mej, men helst 2-3 år äldre. Jag synkar bäst med killar som är i min ålder, det är bara så. Att vi ska ha kul ihop är viktigt, så killar med humor har förtur haha nä så kan jag inte skriva. Men för mej är humor viktig och att vi skrattar tillsammans, oavsett vi blir KK kkompisar, ett par eller bara vänner. Sex älskar jag, men detta är inte enbart sex jag söker, så du fattar det. Lösaktig har jag aldrig varit och kommer aldrig att bli, så räkna inte med sex direkt, tror du fattat det redan! Vi hörs på nätet, känns allt bra bestämmer vi dag och plats för en dejt på stan. Sen tar vi det därifrån, är du på???

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Snygga brudar”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!