Sexig brunett

jag är en sexig brunett som söker sexTjenare, jag är en snygg och sexig brunett som söker en trevlig kille för avslappnade sexträffar utan krav. Jag är en självständig kvinna som gillar att ha kul och utforska nya saker i sängen. Och nu letar jag efter en karl som vill göra detta med mej, frågan är om du finns här?

Du är en kåt kille som är öppen och ärlig och som inte har några problem. Det viktiga är att du förstår att det är utan krav på något mer än att vi ska ha det skönt tillsammans. Jag vill att våra sexträffar ska vara spontana och att vi bara njuter av varandras sällskap utan några förväntningar.

Sen så är mitt största krav att vi båda känner oss bekväma med varandra och att vi har en ömsesidig attraktion. Därför är det viktigt att vi träffas för en drink eller middag först. Just för att se om det finns någon kemi mellan oss. Kemin är viktig, det måste den vara, utan kemi mellan oss så lär det ändå inte funka. Även om detta bara handlar om sex, så är alltså kemin superviktig för mej!!!

Jag vill ha kul, men jag vill inte bli behandlad som en slampa eller vara en del av ett ”spel”. Idag är det så mycket ”spel” när man dejtar, det är så tramsigt och inget för mej. Så om du är en trevlig kille som vill ha roligt utan krav, tveka inte att höra av dej till mej. Låt oss se vart det leder! Sugen på en fika på stan? Puss och kram från sexig brunett!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Sexig brunett”

  1. Hej hur mår du jag är 36 år gammal jag bor i Stockholm Söder jag tror jag passade du vill SMS:a mig vi ska träffa dig en kväll eller en dag jag ska köra 69

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!