Kåt och villig ung tjej söker äldre man som kan lära upp mig!

kåt och villig tjejUng är jag, kåt och villig är jag, men jag har ingen erfarenhet alls, nästan. Har faktiskt haft sex en gång men det var ingen höjdare om man säger så. Men det var kanske mitt fel, har ju ingen erfarenhet alls. Jag är som sagt nästan oskuld och vill träffa en äldre man som kan lära upp mej. Nu är det inte så att jag vill ha en gammal gubbe med fet mage och så, det fattar du nog.

Själv är jag 20 och du får inte vara äldre än 35 och om du är så gammal så får du se ungdomlig ut. Du måste vara erfaren och kunna ta hand om mej och lära mej hur jag ska knulla, suga kuk och allt annat. Jag är lättlärd men tror vi får träffas några gånger. Vi ses hemma hos mej, men först en fika på stan, vågar fan inte ta hem en helt okänd kille direkt.

Kåt och villig men inte desperat

Även om jag är kåt och villig (onanerar flera ggr om dagen) så är jag inte desperat. Jag är jäkligt kräsen och vem som helst duger inte. Är trött på tramsiga killar i min egen ålder, så lite mognad tack, en vuxen man helt enkelt. Tror det är bra om du inte har för stor kuk, jag har nog ganska trång fitta (tror jag). Jag vill lära mej allt, men det finns en sak som jag INTE vill lära mej! Det är att ta den i rumpan, har provat med fingrar i rumpehålet men det var riktigt obehagligt. Så mitt rumpehål låter du bli!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

4 svar på ”Kåt och villig ung tjej söker äldre man som kan lära upp mig!”

  1. Hej!
    Jag är en gift man, 50 år, med lång erfarenhet av sex, och fokus på bådas njutning. Jag kan få dig att komma hur många gånger du vill, frågan är hur länge du orkar.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!