Behandla mej som en slampa

behandla mej som en slampaJag ska vara en slampa, men bara i sängen. Vill att du kallar mej hora, daskar mej på stjärten om jag är olydig och sätter mej på plats helt enkelt. Nu ska jag vara helt ärlig, jag har aldrig haft sex på detta sättet, men jag har fantiserat om det ett tag nu. Men nu är det dags att förverkliga den sexfantasin och jag söker en man som har gjort detta förut. Vill du ta min oskuld inom BDSM? Jag hoppas det för jag tror att jag verkligen kommer att tycka om det och njuta maximalt. Men jag vet inte om det är så, dock ganska säker men ändå inte. Jag vet, det låter snurrigt, men om jag inte tycker om det så har vi vanlig sex. Det är ju alltid rätt! Men detta är allt lite spännande, så snälla, hör av dej!

Först vanlig sex sen är jag din slampa

Eftersom du ska göra saker med mej som inte är ”vanliga” eller ”normala” och som kan smärta. Så vill jag att vi lär känna varandra först, innan du behandlar mej som en slampa. Du fattar nog att jag måste kunna lita på dej innan vi går in på det busigare sexet. Och du måste lära känna mej så du förstår när jag säger nej så menar jag nej. För jag kanske säger nej utan att mena det när vi kör rollspel. Du fattar va?!

Jag måste också vara tydlig, det är enbart i sängen du ska behandla mej som en slampa. All övrig tid så ska du behandla mej med respekt, jag är faktiskt en reko och ordentlig tjej. Bara för några år sen skulle jag inte ens tänka tanken att köra rollspel. Och definitivt inte med en kille jag inte är ihop med. Men jag har mognat och nu är det dags. Känns som du finns här, jag väntar och längtar efter dej! Killar 25-35 kan svara. Puss.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Behandla mej som en slampa”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!