Min sexfantasi måste förverkligas nu, vill ni (två killar) hjälpa mej med det?

kåt tjej min sexfantasiMin sexfantasi är inte så märkvärdig i sej, de flesta har nog gjort det jag drömt om länge. Det är att ha sex med två killar och jag ska vara i centrum och få all uppmärksamhet. Men nu är det så att jag inte haft förmånen att förverkliga den. Först har jag haft ett längre förhållande (flera år) och mitt ex var svartsjuk. Försökte få han att ha en trekant, men icke, han vägrade. Nu är det några år sen jag blev singel men det har inte dykt upp nåt bra tillfälle. Men nu är det dags, jag bara måste förverkliga min sexfantasi. Det är här du kommer in, eller ni rättare sagt. För det är två killar jag söker i denna sexannons jag äntligen tagit mod till mej och skrivit.

Två killar 25-30 år det är min sexfantasi

Nu är det så att jag är lite äldre, har fyllt 48 och jag gillar yngre killar. Sen tror jag också det är enklare att hitta yngre killar, för jag tror det är bäst om ni är kompisar. De äldre männen är kanske inte lika frisinnade som ni yngre. Så därför vill jag att ni är typ mellan 25 och 30 år och kompisar. Bäst är om ni redan gjort detta förut, för jag är nog lite blyg i början.

Ska vi ses på krogen, kanske ta några drinkar och snacka och sen går vi vidare hem till mej? Känner att jag vill att vi går hem till mej, alternativt att vi tar in på hotell, vad är bäst? Hotell kanske, då är vi alla på neutral plats.

Dubbelmacka har jag alltid också drömt om så det är bra om en av er har en liten kuk. För att få en kuk i rumpan som är stor gör ganska ont! Så det vill jag inte. Om ni har stora kukar båda två så får vi köra med min dildo i dubbelmackan!

Vad väntar ni på? Hör av er, jag sitter här och väntar på att få min sexfantasi förverkligad. Jag vet ni finns därute och att ni vill knulla mej, en mogen kvinna och ta mej till höjder som få varit på. Puss!

 

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Min sexfantasi måste förverkligas nu, vill ni (två killar) hjälpa mej med det?”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!