Jag har en sexfantasi

kåt sexfantasiHej svejs alla, jag har en sexfantasi, en fantasi jag vill förverkliga. Vem är jag då? Kanske ska vara artig och presentera mej, mitt namn får du veta om vi träffas irl! Är en trevlig tjej med mycket humor och som är lite galen men roligt galen om man säger så. Du kanske skulle skämmas för mej, för jag är mej själv och har svårt att hålla tyst. Jag brukar säga vad jag tycker och tänker, det gillas inte av alla, men jag bryr mej inte! Jag är mej själv och kan inte låtsas vara nån jag inte är. Men nog om det, nu ska jag berätta om min sexfantasi i korta drag. Så får jag hoppas någon nappar på min sexannons så jag kan få förverkliga den.

Det är en varm sommardag, jag är ledig, det är lördag, stränderna är fulla med folk. I många år har jag drömt om att gå på nakenstranden, men aldrig vågat. Jag sätter in en sexannons på nätet, på en skön sexblogg, om denna tex, vuxet.nu. I sexannonsen söker jag en cool kille som vill hänga med mej till nakenstrande. Svaren dräller in och det är massor med killar som hör av sej, det är svårt att välja, alla verkar trevliga och seriösa.

Min sexfantasi blir verklighet?

Men en kille lockar mej mer än de andra, så vi bestämmer att vi ska ses nästa dag. Vi ska mötas på parkeringen vid nakenbadet och där ska vi ses för första gången. Det är spännande och tiden går långsamt, men söndagen kommer och jag sätter mej i bilen. Och kör de få milen till stranden. Väl där så är killen redan på plats och väntar på mej. Han är snygg, solbränd och jag faller direkt för hans charm. Inte så att jag blir kär, men han är väldigt attraktiv.

Vi går ner till stranden och tittar, där är mest familjer, så vi går upp i sanddynorna och breder ut våra badlakan. Det är ju nakenbad så vi klär av oss, lite nervös är jag allt, men det är så jäkla spännande. Vi är lite blyga båda men det går bra och kläderna åker av och vi lägger oss ner och solar. Vad som sen händer tror jag att du kan fantisera om, jag gör det jämt. Nu är det dags att göra denna sexfantasi till verklighet. Finns du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Jag har en sexfantasi”

  1. Hej snygging! Jag läste din annons och min 23 cm kuk såg ut som Eiffeltornet, först ger jag dig en aromatisk massage med varmt vax medan min kuk leker med din fitta i varje rörelse. Om du luktar gott kommer jag att ge dig en fittavsugning som du aldrig kommer att glömma! vad säger du? Jag är superkåt just nu.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!