Sexig brud söker dito kille

jag är en sexig brudTjenare, här är jag, en sexig brud som vill dejta en sexig kille! Men det är kanske att önska för mycket men jag gör ett försök. Du ska vara en kille som är mån om ditt utseende, du ska vara vältränad, klä dej snyggt och modernt. För mej är utseendet viktig och jag ser själv bra ut och är en riktigt sexig brud. Låter kanske som skryt men jag vet mitt värde och jag är glad att mitt självförtroende är på topp. Man får väl vara stolt över sej själv, eller?! Det kräver en del för att se bra ut och jag tycker jag lyckats ganska bra. Nog om det.

Jag vill inte ha sex enbart, även om det är ett av mina stora intresse. Jag har lite udda önskningar när det kommer till sexet, men det berättar jag inte här. Det är lite mer privat som vi tar när vi fått kontakt och det är egentligen inga konstigheter. Nåt jag gillar och har gjort tidigare är att gå på sexklubb, så det måste du vara öppen för. Naturligtvis går jag inte på vilken sexklubb som helst, det är en bra sexklubb där jag känner mej trygg.

Utöver det så har jag ett bra liv, ett jobb där jag trivs utmärkt bra och jag kan inte klaga på livet. Detsamma gäller dej och du får inte ha efterhängsna ex som jagar dej. Har råkat ut för det tidigare och det pallar jag inte med fler gånger. Hur detta slutar återstår att se, men först och främst söker jag en vän och älskare. Blir det mer så blir det, annars så njuter vi av stunden och tar allt som det kommer. Att planera alltför mycket är inte min grej! Jag finns i Stockholm city!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Sexig brud söker dito kille”

  1. Hej!Jag har läst din annons och sanningen är att vi är lika, jag vill ha lite action i sängen, kontakta mig, jag lovar att du kommer att få en tid som aldrig förr.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!