Nån som vill hänga med på sexklubb? Tjej, kille eller par sökes!

jag vill gå på sexklubbJag har aldrig varit på sexklubb, men har varit sugen på det länge. Men att gå själv är inget jag vill, känns lite sådär faktiskt. Är inte blyg eller så men känns lite knepigt att gå ensam. Därför så söker jag en tjej, kille eller par som vill gå med mej. Plus att jag inte riktigt vet vilka sexklubbar som är bra och seriösa och det är ju viktigt. Jag finns i Stockholms närhet men jag kan gärna åka en bit också, jag har bil så det är inga problem.

Vad ska man tänka på när man ska gå på sexklubb?

Alltså, jag har ju inte varit på sexklubb tidigare och vet inte riktigt vad jag ska tänka på. En sak jag funderat på, hur fasiken klär man sej? Kommer man in och kan byta om till något mer lättklätt eller har man på sej det man kommer i? Har läst om att det finns omklädningsrum, men vet ju inte. Är ju rätt viktigt att få veta innan man går dit så man är ”rätt” klädd.

Lite om mej

Är en ganska vanlig tjej tror jag, jobbar och har ett vanligt liv. Jag är 33 år och är en ganska vanlig vuxen kvinna i mina bästa år. Kanske lite trist liv, jag behöver verkligen piggas upp lite, vardagen är tråkig. Att gå på sexklubb kommer att bli så jäkla spännande och säkerligen också skönt och njutbart. När det kommer till sex så är jag ganska oblyg och öppen för nytt och så. Har bara haft sex med män men är nyfiken på kvinnor, så det kanske kan förverkligas snart! Vi går dit som vänner, sen får vi se vad som händer, jag är som sagt öppen och frisinnad!

Hör av er så tar vi det vidare därifrån! Puss & Kram från Pia!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Nån som vill hänga med på sexklubb? Tjej, kille eller par sökes!”

  1. Hallå, jag skulle jättegärna vilja gå till en sexklubb. Har inte gjort det själv så vi kan ta varandras sexklubb oskulder
    Hör av dig så kan vi pratas vi mer

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!