Kvinna söker fast förhållande

mogen kvinna söker fast förhållande med en trevlig manNu är jag trött på att vara ensam, kvinna söker fast förhållande med en sympatisk man. Du är i min ålder, alltså i 50-års åldern, jag är över 55 men inte fyllt 60 år. Ungefär så, jag vill inte gå in på exakt ålder. Dels spelar det inte så stor roll och åldern är bara en siffra i min värld. Men det betyder att du och jag måste nog vara i ungefär samma ålder, annars funkar det inte. Vi ska vara på samma plats i livet det är allra bäst tror jag. Visst kan ett förhållande funka även om det är stor åldersskillnad, men det är i enstaka fall tror jag. Men jag utesluter naturligtvis inget och jag har ett öppet sinne.

Ensamheten är tråkig, visst har jag vänner, men alla har någon, det är bara jag som är ensam i min bekantskapskrets. Jag är jämt femte hjulet när det är fest på gång och det börjar bli rätt så tråkigt. Mina vänner har presenterat mej för en del män, men det har inte klickat så det har inte blivit något. Så nu så tänkte jag att jag ska göra som alla andra, dejta online och se om det kan ge något. Det känns som att jag har allt att vinna och inget att förlora, så varför inte?! Man måste vara uppfinningsrik och chansa för att vinna och jag hoppas på tur.

Nu kommer jag inte att ge dej några nakenbilder, no way. En vuxen kvinna delar inte ut sådant till okända, du får se mej naken i verkligheten, inte annars. Och naturligtvis inte direkt, men det tror jag du förstår. Jag vill inte se kukbilder, så inga dick picks tack, en vuxen man skickar inte sådant till en kvinna. En riktig man visar respekt för oss kvinnor.

Kvinna söker fast förhållande med en riktig man

Du ska vara en riktig man, en man med hår på bröstet och starka armar som ska omfamna mej. Yngre män är idag så feminina många av dom och tack och lov så är äldre män inte sådana. Vi ska ta det lugnt, vi ska dejta en del och verkligen lära känna varandra. Och sen tar vi det lugnt och börjar som särbos och när det känns rätt så flyttar vi ihop och lever tillsammans. Men vägen dit är nog lång, men det kan gå fort också. När man är i vår ålder så vet man vad man vill ha och vad som är rätt, det känner man ganska snabbt. Så det är bra, men jag vill ändå ta det lite lugnt i början.

Sex är viktigt för mej, det är en anledning att jag skriver min kontaktannons här. I ett förhållande är det flera bitar som måste fungera utan problem, sexlivet är ett. Men vi måste även vara bästa vänner och kunna prata om allt. Ärlighet är för mej hur viktigt som helst, om inte viktigast av allt. Om vi inte kan lita på varandra, då blir det problem förr eller senare. Och vi ska älska varandra, men det är nog självklart för de flesta. Som person är jag ganska lugn och jag har mycket humor och gillar att skämta. När jag är ledig så är jag gärna ute i naturen, promenader, plocka svamp osv. Naturen ger mej en paus från stressen i samhället. Politiskt är jag till höger och det måste du också vara, annars lär det inte fungera. Men politik är inget trevligt att prata om så det skippar vi, okej?!

Ensam kvinna söker fast förhållande och jag vill inte vara ensam längre. Nu chansar jag och hoppas mannen i mitt liv finns här och om Han finns här är min lycka gjord. Så frågan är, finns du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!