Kåt tjej söker sexkompis

kåt tjej söker sexkompis för sex, vänskap och partySå här är det, jag, en kåt tjej söker sexkompis och partypolare. Det är fett att ha en kompis som man festar med och sen slutar man kvällen i sängen. Det är slut med one night stands, det står mej upp i halsen faktiskt. Sexet blir sällan bra, man är lite packad och när man inte känner nån så blir sexet inte så bra, tyvärr. Singellivet älskar jag och jag vill inte skaffa pojkvän men jag vill ha sex, mycket sex. Så en sexkompis är perfekt, inga krav eller måsten, vi ses när vi båda är sugna på att festa och/eller ha sex. Jag är 28 och du är i min ålder, plus minus några år, tror det funkar bäst då.

När det kommer till sex så är jag öppen för förslag, om du förstår ;-). Lite sexfantasier har jag som jag vill förverkliga, det kanske vi kan göra. En sak som jag faktiskt aldrig haft är en trekant, så det vill jag gärna ha. Om det är med en tjej eller kille spelar inte så stor roll. Det är bara upphetsande att vara mer än två i sängen. Jag vill inte ha en nakenbild på mej själv helt öppet på nätet, så du får hålla tillgodo med detta fotot på mej. Du får inga nakenbilder på mej, men vi kan snacka i videosamtal, med kläderna på, telefonsex är inget för mej nämligen.

Är du snygg, singel och sexig? Hehe ja det är klart du är och du vill träffas och festa med mej och avsluta natten tillsammans med mej. När vi vaknar dagen efter så vill jag ha sex igen, bara så du vet. Bakis sex är det bästa som finns. Puss och kram från mej en kåt tjej söker sexkompis ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!