Jag vill ha helgsex – vi umgås fre kväll till sön kväll och är bara hemma!

ska vi ha helgsexJag är så trött på ensamma trista helger och därför söker jag helgsex med en mysig kille. Är ingen party tjej och är sällan ute och festar, ibland hänger jag med tjejkompisarna, men det är inte ofta. Jag trivs så bra hemma men ensam blir det lite trist. Så därför tänkte jag testa om jag kan hitta en kille som vill träffas och umgås en hel helg. Finns du här?

Helgsex fixa käk och bara mysa, du och jag? Alltså, en hel helg i sängen och soffan, god mat, en bra film och en massa mys. Visst låter det härligt?! Jag finns i Göteborg och jag kan åka till dej och du kan åka till mej. Tycker det kan vara värt att åka en bit, det är ju trots allt en hel helg vi ska umgås.

Jag älskar att ligga sked i soffan och kolla en film och äta godis. Är väl ingen mästare på att laga mat men det brukar gå att äta. Annars kan vi kan vi hämta hem mat eller laga tillsammans. Jag har en stor dubbelsäng som är mjuk och skön, där ska vi mysa massor. Gärna morgonmys också, det älskar jag hihihi.

Jag vill inte ha nåt förhållande just nu, så är det bara, känns inte som jag vill ha det just nu, helgsex räcker tycker jag. Iallafall just nu, sen vad som händer i framtiden har jag ingen aning om. Men just nu söker jag inget stadigt förhållande. Att ha någon på helgen är vad jag behöver nu, en helg knullkontakt. Om vi ses varje helg eller mer sällan, det får vi se. Första gången kommer du till mej. Jag är 29 år! Puss & Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Jag vill ha helgsex – vi umgås fre kväll till sön kväll och är bara hemma!”

  1. Hej, om du söker en kille som har en stor men lagom kuk och är snäll o omtänksam och hög sexlust så finns jag här. Bor i Skepplanda utanför Göteborg. Gillar långa förspel o mys.

    Mvh Stefan

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!