Jag vill byta naken foto och sen träffas om tycke uppstår! OBS seriöst!

naken foto är sexigtNu är det så här: Jag vill byta naken foto med en cool kille. Inte för att jag är så speciellt intresserad av just nakenfoto men tycker det kan vara lite häftigt. Vi ska ju snacka och lära känna varandra också och kanske blir det nåt mer än så? Vi blir kanske vänner, eller så blir det nåt mer än vänskap. Det sistnämnda hoppas jag på så klart, men jag fattar att det är inte busenkelt. Så mycket ska stämma för att tycke ska uppstå. Detta är alltså ingen sexträff jag är ute efter!

Du kanske kan ta naken foto på mej?

Sen, om vi kommer bra överens och vill träffas i verkligheten. Då vill jag gärna göra det. Vi börjar med en fika och sen vill jag, om vi båda vill ses igen vill säga, för det är ju inte säkert. Men iallafall, om vi ses igen, då tycker jag vi kan ta foto på varandra. Vi börjar med kläderna på och sen låter vi kläderna falla, plagg för plagg. Känns som det blir mer naturligt och allt händer efterhand. Typ något sådant. Jag är urusel på att skriva och berätta men tror du hajar vad jag menar.

Killar mellan 22 och 34 kan höra av sej. Eftersom jag inte är så gammal, jag är 24 år, så tycker jag att äldre än 34 ska du inte vara. Vi ska kanske vara ungefär jämngamla, vad tror du? Vi börjar snacka på nätet, byter först påklädda foto, sen om jag vill och om du vill så byter vi naken foto. Sen tar vi allt som det kommer, lugnt och sansat. OBS!! Endast singelkillar!!! CU ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Jag vill byta naken foto och sen träffas om tycke uppstår! OBS seriöst!”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!