Jag ska vara otrogen!

nu ska jag vara otrogenOtrogen, jag ska vara otrogen, jag suger på ordet. Det känns konstigt, det känns fel men ändå så rätt, jag kan inte sätta ord på hur jag känner. Något som bär mej emot är att bedra min sambo, men nu är det som det är. Något har hänt med mej, jag har förändrats. Mitt liv är enormt tråkigt och inrutat och jag är så förbannat less på livet och måste göra något åt det. Att separera är inte möjligt som det ser ut just nu. Annars hade jag gjort det, men det funkar inte nu.

Varje dag ser likadan ut, i stora drag, jag vaknar samma tid varje morgon. Går upp, samma rutiner, går till jobbet, kommer hem, fixar middagen. Sambon kommer hem, han sätter sej vid dukat bord, äter och tackar för maten. Sen sätter han sej vid TVn eller datorn, sitter sen där resten av kvällen. Om han inte somnar framför TVn, vilket händer ganska ofta. Något sexliv har vi inte längre. Försöker och har försökt allt, men får inte något gensvar och det är frustrerande men också ledsamt.

Har fått nog jag ska vara otrogen

Behöver mer än så. Är helt säker på att han inte ens skulle bry sej om jag hade en hemlig älskare. Om han ens skulle märka det. Det enda han skulle märka är om maten inte stod på bordet när han kom hem. Så mitt liv är så förbannat tråkigt och inrutat och jag behöver lite spänning i tillvaron. Men också lite uppskattning och komplimanger och inte minst skön sex med en trevlig man. Visst, det är fel att vara otrogen, men å andra sidan måste jag leva också. Kan inte leva som en nucka, så gammal är jag inte ännu.

Det är nog inget fel på mej, jag är en söt tjej, tränad och lever hälsosamt och allt det där. Så varför min sambo inte vill ha sex med mej förstår jag inte. Vi hade bra sexliv tidigare, men inte nu längre. Därför testar jag detta och hoppas att det kan göra mej gladare, piggare och mer positiv till livet! Finns här någon seriös man som kan hålla detta hemligt? Då vill jag att du skriver till mej så att vi kan gå vidare. Vi ses hemma hos dej! P&K från mej, den otrogna kvinnan!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Jag ska vara otrogen!”

  1. Hej!
    Jag är en gift man, 50 år, som har lång erfarenhet av sex och även analsex.
    Jag har fokus på bådas njutning och kan få dig att komma hur många gånger son helst. Frågan är hur länge du orkar.

    Svara
  2. Hej hur mår du jag är 36 år gammal jag bor i Stockholm Södermalm jag kan kommer och träffa dig jag tror jag passar dig du passar mig jag ska köra varje dag 69

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!