Jag behöver en hemlig älskare varannan helg!

jag behöver en hemlig älskareEn hemlig älskare är precis vad jag behöver, varannan helg, då är jag helt ensam och övergiven. Min livssituation innebär en del problem för mej och därför måste det vara väldigt diskret. Exakt varför kan jag inte säga här, men det spelar mindre roll.

Vem är jag som vill ha en älskare?

Jo,kalla mej Linnea (jag heter något annat) och är 32 år, jobbar inom vården och har separerat för ett tag sen. Så nu är jag helt ensam varannan vecka och helgerna blir så tråkiga. Saknar någon att laga en god middag med, dela en flaska vin och ha mysigt med. Typ skeda i soffan framför TVn med en stor skål med godis och bara vara. Sex saknar jag såklart också, har inte haft det sen jag separerade, funkar väl, men börjar sakna det.

Vill inte stadga mej just nu

Känns inte som jag vill stadga mej just nu, har lixom inte tid, de är fortfarande ganska små. Någon ny man på det sättet tror jag inte funkar och det funkar bra med exet gällande dom små. Men visst, om den stora kärleken dyker upp, då tackar jag självklart inte nej. Vem gör det lixom?! Men nu tror jag inte jag kan hitta kärleken här på denna sexbloggen och jag letar inte heller.

Killen jag söker ska vara en kille som är mogen men inte gammal, förstår du hur jag menar? Ålder, tja, det är svårt att säga, men i min ålder ungefär. Det är givet att du är singel, skötsam, drogfri, hel och ren. Gillar killar som bryr sej och är omtänksamma utan att vara fööör snälla!

Tror och hoppas att det finns seriösa killar som är singlar och som vill träffas, men det återstår att se. Hör av dej så vi kan träffas och kanske blir du en hemlig älskare till mej. P&K.

 

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Jag behöver en hemlig älskare varannan helg!”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!