Gillar du en hårig fitta? Vägrar raka mej! Söker män för sköna sexträffar!

jag har en hårig fittaÄr en kvinna som har en hårig fitta och jag vägrar att raka mej. Rakar mej inte någonstans utan jag är som naturen skapade mej. Naturlig, det är det enda rätta i min värld! Sen får andra göra vad dom vill, jag vet det är populärt bland kvinnor idag att raka bort i princip allt hår utom på huvudet. Nu är jag inte som alla andra och de flesta killar verkar föredra rakat. Har dejtat ett par killar, träffade dom ute på krogen, förstod ganska snabbt att dom inte alls gillade min håriga fitta. Men de vågade inte säga det till mej! Så därför söker jag dej här, du som gillar en hårig fitta och som njuter av det. Och det är du som kommer att svara mej, så det kan inte bli bättre än så här, eller hur?! Jag är en naturlig kvinna och det är bara att gilla läget, jag är den jag är och ingen annan.

Hårig fitta söker hårig man som är hårig och manlig!

Du som hör av dej måste vara orakad och har du mycket hår på kroppen är det ett plus men inget krav. Det viktiga är att du är en naturlig man som är just manlig. Hår är sexigt och det tillhör våra kön, vi är födda med hår och det finns en anledning till det. Sen tillhör jag en av de kvinnor som tycker en hårig man är manligt och sexigt. Tänker att du är ensamstående som jag är, du är naturlig och du är snäll och omtänksam. Sen får du gärna vara lite busig och vara framåt och ta initiativ. Gillar du spontan sex så är det ett plus. En riktig karl med andra ord. Jag är 34 år, hur gammal är du? Och finns du här?

 

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Gillar du en hårig fitta? Vägrar raka mej! Söker män för sköna sexträffar!”

 1. Jag gillar att du är orakad och du har väldigt fin kropp. Jag är en vältränad och uthållig man på 33 år som älskar sex och jag byter gärna nummer med dig och ses.

  Svara
 2. Älskar en hårig fitta.
  Vill träffas o tillfredsställa dig och smeka din vackra kropp såklart efter en trevlig lunch eller fika
  Norra skåne men reser i jobbet så ses det kan vi.

  Svara
 3. Hej!

  Vilken vacker kropp du verkar ha! Älskar hårig fitta så mycket, vill så gärna träffa dig. Jag är 27 årig kille från Stockholm, vart finns du?

  Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!