Gift kvinna söker en man för diskreta möten dagtid och på helgerna!

gift kvinna sökerÄr man en gift kvinna som inte får sitt sexuella lustar stillade. Tja, då måste man söka sej utanför äktenskapet för att bli tillfredsställd. Inget jag önskat men då jag har försökt att få maken att knulla mej oftare utan framgång, så har jag inget alternativ. Skilj dej då, säger säkert många. Visst, så är det, men det kan jag inte av olika skäl. Att vara otrogen är faktiskt lite spännande också, spänning i vardagen är såklart lite pirrigt. Trodde aldrig jag skulle känna så, men nu är jag där och nu är det som det är.

Gift kvinna söker seriös man

Du som hör av dej ska vara 100% seriös och på något sätt känns det bra om du också är gift. Då spelar vi på samma planhalva och förutsättningarna blir bättre på nåt sätt.

Vi kan ses hemma hos mej på helgerna men inte på dagtid. På helgerna så är maken bortrest och därför funkar det att ses hos mej då. Men på dagtid får vi hitta någon annanstans att ses på.

Den man jag söker ska vilja ses regelbundet, jag tänker inte ligga runt med olika män nämligen. En och samma man är det som gäller alltså! Förmodligen tar det lite tid att hitta dej, men jag har inte bråttom, det är viktigare att vi har en lång och njutbar sexuell relation. Kvalitet framför kvantitet helt enkelt.

Jag gillar ”vanlig” sex och lite till

När det kommer till sexbiten så gillar jag typ vanlig sex. Men visst, jag är en nyfiken gift kvinna och prövar gärna nya saker också. Om det är något som tilltalar mej vill säga. Har väl inte haft så utsvävande sexliv utan mest det vanliga, vem vet, jag kanske behöver få lite nya ideér ;-). Visst har jag en del sexfantasier jag skulle vilja testa, men inte vågat tidigare. Jag är hur som helst öppen för förslag.

Hör av dej och berätta lite om dej själv och om du tror att du och jag kan ha sköna stunder tillsammans. Män i alla åldrar kan höra av sej! Kyss & Smek. Mvh Lilian

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Gift kvinna söker en man för diskreta möten dagtid och på helgerna!”

  1. Hej!
    Jag är en gift man, 50 år, som har lång erfarenhet av sex och även analsex.
    Jag har fokus på bådas njutning och kan få dig att komma hur många gånger son helst. Frågan är hur länge du orkar.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!