Finns det kåta äldre damer? JA, här är en av dom hehe.

kåta äldre damer behöver kukKåta äldre damer är poppis, det har jag fattat sen jag började gå ut på nätet. Jag är en av alla dessa kåta äldre damer, jag har nyligen skaffat internet och vilken värld som har öppnat sej för mej! Trodde aldrig att jag, gammal som jag är, skulle tycka att internet var roligt och vad skulle jag göra på nätet? Nu vet jag hehe. En helt ny värld men nya möjligheter och jag känner mej som tjugo år igen, en fantastisk känsla! Tanten har blivit ung på nytt. Så nu får alla unga och äldre män se upp, nu är jag med i gamet igen!

Kåta äldre damer och unga män

Äldre är jag, dam är jag och kåt är jag också, ni som inte tror att damer är kåta, guuud så fel ni har. Det är nog så att vi är kåtare än vi var när vi var unga. Livet förändras och vi bara följer med och det har jag gjort, är en kvinna som bejakar min kvinnlighet till 100%. Mina väninnor är mer prydda och ska vara så ”damiga” eller hur jag ska uttrycka mej. Möjligen är det för de har sina män och inte har friheten som jag har. Men strunt i dom, nu handlar det om mej och kanske dej!

Ska vi ses och ta en kopp kaffe?

Dåså, nu är jag på G, nu gäller det att smida medan järnet är varmt! Är det någon alert man här som är sugen på att dejta en äldre dam? Du kanske vill veta hur gammal jag är? Men där fick du tjiii, det berättar jag inte! Varför? Jo, därför att åldern spelar ingen som helst roll, men jag kan säga så mycket som att jag är äldre än 55 år! En vuxen kvinna helt enkelt.

Även om min kropp har sett sina bästa år så är den faktiskt inte så illa. I alla år har jag varit noga med min hälsa, jag har rört mej mycket och varit aktiv. Det ser jag har gett resultat och jag känner mej sexigare än någonsin och är nöjd med vad jag ser i spegeln. Sen är det naturligtvis upp till var och en vad man tycker, men jag är själv nöjd och det räcker för mej!

Nu vill jag att män i alla åldrar ska höra av sej för att se hur vi kan gå vidare. Vissa krav har jag på dej, du ska vara en vuxen man (till sättet), givet är du 18 år eller äldre (helst över 25). Hel, ren, problemfri och du har inte någon kvinna, du är som jag, ensamstående.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Finns det kåta äldre damer? JA, här är en av dom hehe.”

  1. Hejsan ! — hur är det ???????????? — mår Du som jag bra ???????????????????????????? —- Det. ———— ¤Leeeeeeeeeeeeeeeee¤

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!