Tjock tjej söker snäll kille för vänskap och kanske mer! Jag är så ensam!

tjock tjej med stora pattarHej, jag är en tjock tjej som heter Anette och jag vill träffa en kille. Jag har alltid haft svårt att hitta killar just för att jag är modell större. Så jag har aldrig haft nåt riktigt förhållande och det är lite tråkigt, men nu är det dags att göra något åt det. Jag vill först och främst att vi ska vara vänner, jag har testat att hoppa i säng direkt, men sen sticker killarna. Vill inte bli utnyttjad, för det har jag nog blivit. Så nu ska jag testa nåt annat, först vänskap och sen blir det kanske mer.

Vill träffa en snäll kille

Finns du här? Du snälla kille som vill vara min vän till att börja med och om vi gillar varandra så blir det mer än vänskap. Men du vill också ta det lugnt och inte hasta fram något. Jag tror att kärlek växer fram, men samtidigt tror jag också att man känner direkt om man har kemin för kärleken. Det känns som jag inte är i en position att ställa en massa krav.

Det gör inget om du också är mullig eller tjock, är så mysigt att krypa in i en stor trygg famn. Jag vill att du är vuxen och mogen och kan umgås på ett seriöst sätt. Tro inte att jag särar på benen det första som sker, no way!! Är du bara ute efter att ligga runt, då har du kommit helt fel.

Snälla och omtänksamma killar, hör av er! Berätta lite om dej själv, ditt liv och vad du brukar hitta på när du är ledig. Du måste vara öppen för en fortsättning om vi båda känner det. Du behöver inte vara orolig för att jag ska bli efterhängsen ifall du inte vill träffa mej mer. Att man inte kan gilla alla, det har jag förstått för länge sen, det är ju så livet är. Stor kram från Anette, en tjock tjej!!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Tjock tjej söker snäll kille för vänskap och kanske mer! Jag är så ensam!”

 1. Jag är själv lite små tjock, särskilt runt magen.
  Jag gillar mulliga tjejer som är och har lite att
  ta i och mulliga tjejer är oftast gosigare än smala.

  Så jag skulle gärna vilja få kontakt med dig och se
  vart det bär, så skriv tillbaka till mig så det blir en
  bra sommar hoppas jag.
  Puss! Från Magnus

  Svara
 2. hej. har läst din annons ett antal gånger nu och har tänkt så mycket på dig och vad du skrivit.det är inte så lätt att skriva om sig själv men gör ett så gott försök.är en person med mycket humor är snäll och omtänksam av mig sätter ett stort värde på ärlighet och uppriktighet i ett förhållande där man är rädda om varandra och bryr sig om varandra.
  låt mig säga så här kärlek mellan två människor är väl det finaste som finns.

  Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!