Skild kvinna ska börja leva livet igen efter år av tristess! Söker vuxen man!

skild kvinna sökerHejsan alla glada och trevliga vuxna män, jag är en skild kvinna som äntligen ska börja leva livet igen. Jag har levt i ett riktigt dåligt förhållande i många år men äntligen tagit mej ur det. Det är ett tag sedan och jag har lagt det bakom mej så nu är jag på banan igen. Allt, nästan iallafall, är ”bearbetat” och jag är redo att gå vidare och skapa det liv jag en gång drömde om.

Skild kvinna, utsvulten på både sex och komplimanger

Nu är det så att mitt självförtroende är på botten. Sex har jag inte haft på länge och det jag haft sista åren har varit mest skit. Ja, tyvärr så är det på det sättet. Men jag vet också att jag inte kan sitta hemma och vänta på att det ska ringa på dörren och en trevlig man ska stå där. Jag måste själv ta tag i det och det gör jag med denna sexannonsen.

Men grejen är den, jag vill inte bara ha sex, jag vill ha lite mer än så. Nu tror du kanske att jag söker en ny man att inleda en relation med. Men riktigt så är det inte, jag vill ta det väldigt lugnt men samtidigt måste jag börja någonstans. Ingen vill väl leva ensam hela livet men samtidigt måste det kännas rätt också.

Självförtroendet är väl inte direkt på topp. Var många år sedan jag fick en komplimang. Vet väl att jag inte är en snygging, men så illa är det väl ändå inte? Foto byter vi när vi fått kontakt, men jag tror att jag duger till någon!

Börjar i andra änden – sex först sen kanske förhållande

Nu så tänkte jag göra tvärtom mot vad man ”ska” göra. Jag söker en vuxen man för sex, sen om det blir mer än så, då är det ett plus. Om inte, då är jag en erfarenhet rikare. Tänker naturligtvis inte ligga runt med massor av män, det är under min värdighet. Men med det sagt så betyder det inte att vi ska gifta oss direkt.

Om det skulle uppstå känslor mellan oss, då tar vi det mycket lugnt. Att vara särbo första åren är en bra början tycker jag. Då lär vi känna varandra i lugn och ro utan stress. Men nu planerar jag inget utan tar allt som det kommer och vem vet, kanske jag har tur att träffa mannen i mitt liv direkt?! Hoppas kan jag ju göra, inget fel i det.

Hur som helst så går jag in i detta med öppna ögon och tar allt som det kommer. Ingen press, ingen stress, bara naturligt och ärligt. Vill du träffas?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Skild kvinna ska börja leva livet igen efter år av tristess! Söker vuxen man!”

  1. Hallå där!

    Jag förstår hur du menar, och det är väl inte fel att börja i ”andra” änden? Separerade själv för ca ett år sedan och känner att jag också är sexuellt frustrerad i tid och otid. Men man ska absolut inte gå för fort fram i början, finns ju en risk med det, speciellt om man blir blind för den andras brister.

    Jag är absolut intresserad, men allt hänger ju på var vi bor.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!