Singelkvinna vill ha förhållande

kåt singelkvinna

Är en singelkvinna som vill ha ett stadigt förhållande med en trevlig man. De flesta av mina vänner har ett förhållande och jag är alltid ”tredje hjulet”. Det är inte så kul, så jag brukar undvika när vi ska ses alla samtidigt, för det blir inge kul för mej. Men det är inte bara därför jag vill ha ett stadigt förhållande. Utan det är allt det man har tillsammans när man är två, det saknar jag. Någon att prata med om allt, min bästa vän typ. Som du kanske fattar så gillar jag sex, annars hade jag inte skrivit min kontaktannons här på Vuxet. Men sex är inte allt, men en stor del i ett förhållande och det måste funka, annars är det kört.

Singelkvinna vill stadga sej

För ett förhållande ska funka för mej så är det flera bitar som måste funka. Först och främst måste vi kunna lita på varandra, annars blir det en massa svartsjuka och sånt, det pallar jag inte med. Sen är bra sex en viktig del. Att vi är bästa vänner och kan ha kul och skratta tillsammans är också viktigt. Det är väl grundpelarna för att ett förhållande ska funka för mej. Sen tror jag att det är viktigt att vi har egna intresse och inte hänger efter varandra hela tiden. Du får gärna sticka ut med dina polare och festa, detsamma ska jag göra! Är väl för gammal för att jämt hänga ihop och sitta fastklistrade vid varandra. Det var så det var när man var yngre, men inte nu längre, man har väl mognat.

Jag är 34 år, har inte bildat familj ännu, får se om det blir så, är rätt flexibel med det. Tänker att du är i min ålder, jag känner att vi bör vara i samma fas i livet för det ska funka. Utseende och sådant är svårt att säga något om, för min del vet jag inte om du är rätt man förrän vi står framför varandra. Vi kan väl snacka lite på nätet och sen träffas om allt känns rätt så långt. Jag har inga stora förväntningar utan tar allt som det kommer. Funkar det så funkar det, om inte, då fortsätter jag mitt sökande, behöver inte vara svårare än så. Vill du dejta mej, en singelkvinna som vill ha ett stadigt förhållande?!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Singelkvinna vill ha förhållande”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!