Sex dagtid med en upptagen man, snarast!

vill ha sex dagtidJag behöver sex dagtid och du ska vara en upptagen man, själv är jag gift. Men jag får inte vad jag behöver hemma så därför måste jag gå bort och ”äta”. Tyvärr är det så och inget jag önskar, men jag har inte något val, min sexlust är stor. Som du nog förstår så är jag utsvulten på sex och behöver verkligen en rejäl genomkörare. Kan du hjälpa mej? Vi kan av naturliga skäl varken ses hos dej eller hos mej. Så det får bli i naturen när vädret tillåter det eller i bilen eller på hotell och liknande.

Sex dagtid på hotell

Det är kanske inte det bästa alternativet att ses på hotell och ha sex dagtid. Men nöden har ingen lag, som det så populärt heter. Det blir dyrt om vi ska ses ofta men vi får dela på kostnaden, 50/50. Finns även billigare alternativ till hotell, vi hittar säkert på något.

Det är bara på dagtid jag kan ses, jag är hemmafru och maken jobbar på dagarna. Ibland kan jag komma ifrån på helgen också men det är högst sällan. Kvällar är uteslutet tyvärr även om jag någon enstaka gång kan ”åka hem till en väninna” och sova över. Men vi löser det praktiska, det är det minsta problemet.

Alla män som är upptagna, det spelar ingen roll om du är särbo, sambo eller gift, bara du har någon. Det blir på lika villkor då, vi är båda måna om att hålla vårt sexförhållande hemligt osv.

Kan mannen jag söker finnas här på denna sköna sexbloggen?

Förresten, jag är en lagom mogen kvinna i 50-års åldern. Ser helt okej ut för min ålder och har en kvinnlig kropp. Puss.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR7 svar på ”Sex dagtid med en upptagen man, snarast!”

  1. Hej!
    Jag är en gift man, 50 år, som har lång erfarenhet av sex och även analsex.
    Jag har fokus på bådas njutning och kan få dig att komma hur många gånger son helst. Frågan är hur länge du orkar.

    Svara
  2. Hej, du låter som en dam i nöd och jag hjälper dig gärna att få njuta av sex ordentligt. Jag är en lång trevlig gift man på 48 år från Stockholm.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!