Mörk kvinna söker

mörk kvinna söker partnerHejsan, jag är en mörk kvinna som söker en trevlig man att umgås med. Jag är adopterad så är den frågan ur världen. Eftersom det är så svårt att hitta en karl på stan, krogen, jobbet, så gör jag ett försök här. Jag ser bra ut men är som sagt väldigt mörk, en del tycker det är läckert. Andra tycker inte alls om det, men jag är som jag är, ta mej som jag är. Nu när jag ger en sexannons en chans så är det bara karlar som gillar det dom ser och läser som hör av sej. Bäst så tror jag, för jag vill inte vara ensam längre, är trött på singellivet om jag ska vara ärlig.

Nu tror jag inte att det är så enkelt att hitta kärleken. Men tills jag hittar mannen i mitt liv så vill jag ha lite kul, varför inte, livet är för kort för att inte trivas med det. Jag har ett bra jobb och ett bra liv och söker en karl som också har ett ordnat liv. Nu är det så att jag har inte bildat familj ännu och ska nog inte heller göra det, jag trivs bra som det är. Samma tankar ska du ha, ifall det ska bli något mer än sex och vänskap.

Jag finns i närheten av vår huvudstad, Sthlm, så du bör bo där i krokarna. Hur ofta vi ses och vad vi ska hitta på när vi ses, det återstår att se. Att sia om framtiden är svårt, speciellt när man inte har träffats ännu. Jag vill träffas helt förutsättningslöst och utan planering. Vi tar en kopp kaffe och snackar lite och ser vad som händer. Är du redo för en dejt med en attraktiv mörk kvinna?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Mörk kvinna söker”

  1. Hej snygging! Wow mörk som jag! Jag läste din annons och min 23 cm kuk såg ut som Eiffeltornet, först ger jag dig en aromatisk massage med varmt vax medan min kuk leker med din fitta i varje rörelse. Om du luktar gott kommer jag att ge dig en fittavsugning som du aldrig kommer att glömma! vad säger du? Jag är superkåt just nu.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!