Mogen sexig kvinna

mogen sexig kvinna söker snygg gentlemanJag är en mogen sexig kvinna och jag vet mitt värde och nu söker jag en stilig gentleman för sex och vänskap. Vi ska gå ut och käka middagar, gå på bio, åka på weekend resor och njuta av det goda livet tillsammans. Men det finns ett stort men, vi ska inte bli ett par, för det är jag inte redo för just nu. Jag vill ha en sexuell relation som innefattar vänskap också, alltså en relation utan krav. Då jag är lite äldre så har jag redan gått igenom familjegrejen och är rätt så nöjd på det planet. Detsamma gäller för dej, det är viktigt att vi är helt överens på det planet. Om det sen skulle uppstå tycke, tja, då får vi ta det då. Men just nu vill jag inte ha någon som ställer krav på mej.

Mitt liv är bra, jag har ett bra jobb, många goda vänner och några få nära vänner. Jag har hälsan i behåll och mår fantastiskt bra och jag älskar mej själv och är redo för vad livet har att erbjuda mej. Att älska sej själv är viktigt har jag lärt mej, jag klarar mej själv. Jag är inte beroende av någon annan, en självständig mogen sexig kvinna helt enkelt och det är jag stolt över. Med all rätt eller hur?! Du är en man med liknande kvaliteter, jag har ingen lust att ”ta hand om” en man på det sättet.

När vi gör våra resor, går ut och äter eller vad vi nu ska hitta på, då delar vi på alla kostnaderna. Även om jag kanske tycker att en gentleman betalar, så vill jag inte det. Åtminstone inte i början, när vi känner varandra kanske det blir annorlunda. Sex är viktigt i vår relation! Finns du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!