Gentleman

kåt kvinna söker gentlemanEn äkta gentleman, finns ni kvar? Det känns liksom inte så, det verkar vara ett utrotat släkte, tyvärr. En man, oavsett ålder som är gentleman och kan ta hand om en kvinna så som en kvinna ska tas om hand! Ni behövs, jag hoppas ni finns och att någon svarar mej! Öppnar dörrar, drar ut stolen och sånt är numer sällsynt. Men även respekt och uppskattning, blommor och överraskningar, ja nåt sånt. Finns det en sådan man till mej? Jag älskar överraskningar, kanske en weekend tripp, en enkel men mysig middag hemma eller nåt annat mysigt. Vad vi gör är inte det viktigaste, utan att vi har trevligt tillsammans. Givetvis gillar jag sex, annars hade jag inte skrivit en sexannons här, men det förstår du nog!

Vem är jag? Jo jag är en snygg ung tjej kring 25 som söker en relation med en gentleman. Vad för relation det får vi se när vi träffas för en fika/lunch/middag. Killarna i min ålder är allt annat än gentlemän och därför söker jag en trevlig man här. Du kan vara i min ålder oxå bara du är en sann gentleman. Jag njuter att behandlas som den kvinna jag är, det är dessutom upphetsande. Först skriver vi lite med varandra och byter bilder. Sen träffas vi om vi båda känner att vi vill det.

Nu vill jag vara tydlig med att du måste vara singel, jag avskyr otrohet. Har själv blivit bedragen och vill inte utsätta andra kvinnor för det helvetet. Så att gå bakom ryggen på sin partner är allt annat än okej, det är smutsigt tycker jag. Men det är nog svårt att förstå om man inte varit med om det. Nåja, du som svarar är singel och ärlig, hoppas jag iallafall. Vi ses. Mvh från mej till dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Gentleman”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!