Kurvig brunett söker älskare!

kåt sexig kurvig brunettHallå! Här finns en kurvig brunett som söker en älskare, hemlig eller inte! Själv är jag 45, singel och jäkligt trevlig kvinna, om jag får säga det själv?! Det där med att skaffa stadigt har jag lagt på is, jag har inte lust med det helt enkelt. Men att vara utan sex är svårt för mej och därför söker jag en älskare som gillar kurviga kvinnor. Finns du här? Jag hoppas faktiskt det, för det är enklast att kunna söka en man som har de kvalifikationer jag vill ha. Det är inte så att jag är kräsen, eller jo lite, men det är svårt att hitta just den mannen jag går igång på.

Du är en man som är dej själv, du är manlig, dvs. du rakar inte håret på bröstet, du sminkar inte dej och sådant. Tyvärr är det många män idag som sysslar med sådant och det gillar jag inte. Men var och en får göra som den vill, men feminina män är inte min grej! Ditt utseende är viktigt men långt ifrån det viktigaste, är du manlig har du många plus.

Jag gillar det mesta inom sex, men alltför ”avancerad” sexuell läggning kanske inte är min grej. Även om jag är nyfiken och gärna provar nya grejor i sovrummet. Men det får finnas gränser också, äckliga sexgrejor gillar jag inte att göra, som tex. kiss och bajslekar, där går gränsen! När det kommer till kukstorlek så föredrar jag grova kukar men det är inget krav. Är du en riktig man, du gillar en kurvig brunett och du är 100% seriös i detta? Då ska du skriva till mej så vi får kontakt och kan börja snacka och ev. träffas irl längre fram. Pussar och kramar!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!