Gift par

vi är ett gift par som söker extra deltagare i sängen för sexHejsan alla!

Vi är ett gift par som söker extra deltagare i sängen för stadiga sexträffar. Gärna med lite god mat och dryck och trevligt samkväm som naturligt övergår till mys i sängen tillsammans. Om du är kvinna eller man eller kanske ett par, det spelar inte så stor roll för oss. Det som vi söker är mer spänning, eftersom vi känner att det börjar gå slentrian i sexlivet. Och att göra något nytt tror vi mycket på och vi båda är öppna för att prova nya saker.

Så som du förstår så är detta nytt för oss och vi är oskulder på området om man säger så. Vi tror mycket på att vi skapar vänskapsband utöver sexet. På så sätt kan vi ha en stadig relation med både sex och vänskap och det tycker vi kan bli trevligt.

Vi är båda i fyrtio års åldern och ser att du är 30 år eller äldre. Ni som svarar och är ett sambo eller gift par, ska vara stabila i er relation och svartsjuka får inte förekomma, det är viktigt. Om vi är bisexuella undrar nog någon. Vi vet inte, men vi är nyfikna och provar gärna nytt, allt som kan göra vårt sexliv bättre. Det kan vara att han blir avsugen av en man eller hon blir slickad av en kvinna vice versa.

Något som är viktigt för oss är att ni är renliga och fräscha samt ärliga i detta. Vi ser helt okej ut, varken snygga eller fula, vi är väl som folk i allmänhet. Om detta låter som något för dej eller för er, hör av er. Vi ser helst att vi pratar en tid på nätet/videosamtal och lär känna varandra så gott det går den vägen. Vi finns här och väntar på ditt/ert svar.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!