Ung kåt tjej

jag är en ung kåt tjejJag är en ung kåt tjej som vill träffa en äldre herre som kan bli min sexlärare. Jag har haft sex några gånger men det var med min fd. pojkvän och det var ingen hitt. Vi var båda oerfarna och blyga så det blev aldrig något bra. Just det att jag är blyg gör att jag har svårt att hitta någon äldre herre, jag vågar inte ta steget. Men så tänkte jag att om jag skriver en sexannons här på Vuxet så kanske jag kan träffa dej som är lite dominant. För det behöver jag verkligen, för jag kommer inte att våga ta första eller ens andra steget. Men jag tror att när vi lärt känna varandra lite så är jag inte så blyg. Det ska helst vara mörkt i rummet första gången, eller iallafall inte full belysning.

Jag är rätt så söt och jag tror att jag har en sexig ung fin kropp. Är inte mer än 19 år, så jag är ganska ung och inte varit med så länge om man säger så. Jag vill som sagt träffa en man som är äldre, men inte mer än 50 år, är du över femtio så tror jag du är för gammal. Jag har egen lya strax utanför city så där kan vi ses, bara en liten etta med kokvrå men det räcker ju. På dagarna pluggar jag så jag vill helst ses på kvällen eller på helgen!

Ung kåt tjej vill träffa äldre herre

Om du är gift så gör det inte något, jag vill bara lära mej ha sex från någon som verkligen kan det. Som ung kåt tjej men blyg så är du den jag måste träffa så jag kan bli av med blygheten. Jag tänker så här, om du lär upp mej och jag blir mer självsäker. Så kanske jag har lättare att hitta killar i min egen ålder sen, jag hoppas på det iallafall. Bara det att skriva en sexannons här och lägga ut en bild är ett stort steg för mej! Det tog tid att skriva allt detta, tro mej! Nu hoppas jag att du som svarar är seriös och inte driver med mej eller försöker att lura mej. Jag är försiktig, det måste jag nog vara som tjej och speciellt på en sådan här sida. Puzzzz

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Ung kåt tjej”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!