Sperma tjej söker

kåt sperma tjejÄr en sperma tjej som söker en kille som sprutar mycket och ofta. Jag är kåt jämt och älskar som sakt sperma mer än något annat, finns inget mer upphetsande. Spruta mej full av sperma, jag suger gärna av dej och sväljer hela satsen. Det är miljövänligt, vi behöver inget papper att torka upp sperman hehe. Vi kanske behöver papper för att torka min blöta fitta, för jag blir verkligen blöt. Det är nämligen så att när jag är kåt så flödar fittsaften i strid ström från min fitta. Så om du inte gillar en blöt fitta så ska vi nog inte ses. Vilken kille gillar inte en kåt och blöt fitta??? Det gör väl de flesta!!

Spruta din sats på mina stora pattar och jag slickar i mej så mycket jag kan, det jag inte når får du slicka upp. Killen jag söker ska vara öppensinnad och spontan. Du får inte vara rädd för att pröva nya saker och du ska vara hård och sprutvillig länge. Om du behöver stärka dej med ett litet blått piller så är det helt okej för mej. Eller rättare sagt det är helt klart en fördel, för jag vet att det inte är lätt att hålla sej. Är du en seriös kille som gillar en sperma tjej och om du sprutar mycket så måste du höra av dej. Jag vill träffa dej, om kemin är rätt och vi tänder på varandra så kör vi så det ryker.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Sperma tjej söker”

  1. Är en riktig kåt dominant man som älskar att spruta sperma i tjejers mun, jag sprutar mycket och har tjock kladdig sperma. Min kuk är stor och hård.
    Skriv

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!