Snabba ligg

snabba ligg kåt tjejÄr du trött på snabba ligg och tillfälliga knullkontakter? Trött på hård och rå sex? Är man singel blir det ofta one night stand och det ger inte alltid så mycket. Ibland har man tur och får riktigt bra sex men det är nog mer vanligt att det inte blir så bra sex. Bästa sexet får man oftast när man lärt känna varandra både som person och sexuellt. Så snabba ligg är inte alltid det ultimata för alla. Och definitivt inte för mej, men visst, de som går igång på det kan ju syssla med det, men inte med mej då.

Är man singel och kanske inte vill skaffa nån flickvän/pojkvän. De flesta saknar fysisk närhet och värme, någon att krama och mysa med, någon att ha skön sex med. Men utan att man är ett par och några känslor inblandade, alltså utan krav och måsten. Just det där med att det inte finns några krav är för många det enda alternativet pga. olika orsaker.

Jag är en tjej som är så förbannat trött på snabba ligg och jag saknar närheten och mys man har när man är två. Men jag vill inte stadga mej men jag vill ha sex och njuta med en kille. Man ska stadga sej när man är redo för det och jag är inte redo ännu! Det där med att ställa krav och planera allt in i minsta detalj är inte alls min grej. Så du ska känna som jag på de punkterna, annars lär det inte funka. Killar, hör av er så vi kan träffas, livet är till för att levas och det ska jag göra nu. Puss och kram från mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!