Ska vi ha en spontan sexträff?

ska vi ha en spontan sexträffNu vill jag ha en spontan sexträff, en sexträff utan krav med en spontan man. Finns du här? Alltså, jag har alltid varit en kvinna som ska planera allt in i minsta detalj. Men nu är det dags att göra något helt annat, något jag egentligen varit emot i hela mitt liv. Jag behöver lite spänning i tillvaron, livet går på rutin nu och det är så trist.

Jag söker karlar som är i min ålder, kanske 5 år äldre eller yngre funkar också, jag är en mogen kvinna på 42 år. Tänker så här, vi snackar en kort stund på nätet, bytter bilder, snackar lite snabbt i webbcam. På det sättet så kan vi båda se om vi tror att vi kan ha det skönt tillsammans. Attraktionen måste finnas där, annars funkar det inte för mej och nog inte för dej heller.

Om vi känner att allt kan funka, alltså att vi kan ha sex tillsammans. Då träffas vi irl och har sex, spontant och utan större förväntningar. Vi bestämmer tid och plats, var som helst utom hemma hos mej. En liten reservation så klart, för det kan kännas annorlunda när vi ses face to face. Så ifall det inte känns ok för mej så får du respektera det, jag respekterar om du säger nej. Inga hard feelings, så är det, man kan inte tända på alla.

Viktigt är att du är ren och fräsch, luktar gott och är seriös i detta. Om vi ses fler gånger, det återstår att se, inget jag förväntar mej men blir det så är det ett plus så klart. Får se om en sexannons kan fånga rätt karl till mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar