Hängpattar

sexiga stora hängpattarHängpattar det har jag, en trång fitta det har jag, en mogen kvinna, det är jag. Så, det var jag i fysisk form haha. I övrigt är jag en helt vanlig kvinna som är lite trött på att vara ensam. Inte så ensam så att jag vill stadga mej, nej inte så, utan jag vill ha en man in sängen ibland. Kanske en man att ligga sked med i soffan och ha lite fredagsmys med, fixa käk, kolla en film! Lite myspys helt enkelt, typ sex och närhet, kallas väl vuxenmys eller knullkompisar.

Vänner med fördelar, nåja, det är det jag söker, men jag är rätt så kräsen, så vem som helst duger inte. Men så är det väl för alla, jag kan inte ha sex med någon jag inte attraheras av. Nu handlar inte allt om utseendet, absolut inte, men utseendet i kombination med personligheten gör dej som person. Jag kan mycket väl gå igång på en man som jag inte tycker är speciellt snygg, för han har något annat som attraherar mej.

Själv är jag inte den snyggaste men jag är rätt så nöjd med mej själv. Hängpattar har väl de flesta mogna kvinnor, såklart inte alla men det hör till när man blir äldre. Mina pattar är rätt så stora också, då blir det att dom hänger, men så är det. Jag tycker om dom två som hänger och slänger där och dom vill bli smekta och sugna, vill du? Män i åldrarna från 20 och upp till 60 är av intresse, sen om det blir något mer, det återstår att se. Men en fika kan vi ta och kolla av om vi attraheras av varandra!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Hängpattar”

 1. Hej du positiva tjej jag är en kille dock så är jag 60+ men har ett ungdomligt sätt .Det är väl samma for mej som för dej livet har satt sina spår men vad göra .Det är väl bara o försöka o göra det bästa av situationen o försöka njuta av den tiden som vi är här .
  Bor i Skåne har bil som fd långtradare chaufför så är avståndet inga problem
  Hoppas vi kan träffas förutsättningslöst på en fika
  Kram

  Svara
 2. hej jag är 35 år och jag vill träffa dig. jag har tränat hela mitt liv. just nu är jag sugen på att få vänner för jag känner verkligen väldigt få människor i sverige

  Svara
 3. Hej där!

  Hängpattar och hängpattar. De där två försöker ju bara tala om att de behöver två stora manliga händer som håller de uppe medans de blir smekta. Möjligen till och med glada över en tunga och mun som hjälper till.

  Du verkar vara ett par år äldre än vad jag själv med mina 38 år är, men jag tror att vi båda besitter erfarenheter som båda skulle upptäcka och njuta av.

  Det som du söker är väl något som jag själv söker, både vänskap, utforskande, öppensinnighet med fika eller fredagsmys utan sex, till teasing och smekningar, och spontant sex hemma som ute.

  Hör av dig om du vill pratas vid mer.
  Berätta gärna vad du tänder på, vill göra och utforska.

  Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!
  Tobbe

  Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!