Är sugen på vuxen mys nån helg ibland!

ska vi ha vuxen mysVuxen mys, det är något speciellt och härligt, när man är singel som jag så är mys något jag saknar väldigt mycket. Singellivet tänker jag verkligen inte ge upp, älskar att vara fri som fågeln. Men myset, det kan man inte ha ensam, är lixom lite svårt.

Ligga sked i soffan en lördagskväll med en mysig kille hade varit helt jäkla perfekt. Helst vill jag att vi sover över hos varandra, så vi får hela natten och morgonen efter tillsammans. Finns inget mysigare än att vakna upp sidan om någon mysig kille. Morgonsex är outstanding om du frågar mej.

Min vuxen mys kille ska ha detta:

Du är en snäll kille, du gillar att ta det lugnt och ingen partykille som ska vara ute och festa varje helg. Det har jag växt ifrån för länge sen, jag älskar mysiga hemmakvällar. Visst kan vi ta ett glas vin eller en god drink, men inga mängder. Nu är jag ingen absolutist, så tro inte det, jag kan visst festa men det händer inte så ofta. Så, du ska vara en lugn och mysig kille helt enkelt.

Du är singel, för otrohet är inget jag accepterar, inte på något vis i världen. Du ska redan nu vara på det klara med att det endast är vuxen mys på helgerna jag söker. Varken mer eller mindre!

Hur gammal du är, vart du bor, hur du ser ut, det spelar inte så stor roll. Men givetvis måste jag attraheras av ditt yttre och jag kan väl redan nu säga att utseendet visst spelar roll. Jag måste ju attraheras av dej, men det är ju samma sak för dej. För mej är det så mycket mer än ytan som räknas, utgår från att du tänker som jag gör.

Det är mer jag kan berätta, men det tar vi lite mer privat. Vi hörs! Kram <3.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Är sugen på vuxen mys nån helg ibland!”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!