Är en sexig blondin som söker en pojkvän, vill INTE dömas efter utseendet

jag är en sexig blondinHej alla, sexig blondin här, guuuud vad jag hatar att vara en sexig blondin. Det är inte bara positivt att se bra ut, tvärtom kan jag nästan tycka. För jag blir hela tiden dömd efter mitt utseende och nu är jag förbaskat trött på det. Jag vill ha en pojkvän som tycker om mej för den jag är, för min insida och inte bara min utsida. Jag är jäkligt trött på att bli utnyttjad pga. mitt utseende. Så nu vill jag träffa en jordnära kille som vill dejta seriöst med mej.

Bara för att jag är en sexig blondin är jag ingen bimbo!!!!!

Jag är välutbildad och har ett bra jobb, inte vem som helst hade klarar den utbildningen jag gått. Så jag är allt annat än en dum bimbo. Så, nu är det avklarat. Tror att alla ni killar fattat vad jag menar. Någon kanske undrar varför jag skriver min kontaktannons här på en sexblogg. Men det är mycket enkelt. Sex är viktigt för mej och jag är helt övertygad om att seriösa killar finns här också!

Nu vill jag träffa en snäll kille, en kille som har båda fötterna på jorden och är jordnära. Du är omtänksam, snäll, singel och beredd att ge mej den tid jag behöver för att kunna lita på dej. Du har nog förstått att jag först vill lära känna dej ordentligt innan vi går vidare.

Jag har ett snyggt yttre men ett snyggare inre

Jo, så är det, mitt inre är också fint, till och med snyggare än mitt yttre. Bilden är inte på mej, men bilden visar vad jag söker. Bilden, så som jag tolkar den, visar kärlek och närhet och det är precis det jag söker. Jag är 28, du är i min ålder eller däromkring, du är singel, du har inte skaffat familj ännu. Allt det där ska du och jag göra, när vi hittat varandra. Finns du här? Kram Emilie, sexig blondin men så mycket mer än en yta <3.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Är en sexig blondin som söker en pojkvän, vill INTE dömas efter utseendet”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!