Sexigt par

sexigt par söker knullkontaktHejsan, vi är ett sexigt par, iallafall tycker vi det själva. Vi söker nu en extra deltagare i sängen och ev. vänskap om vi har den kemin. Men först och främst är det en extra deltagare i sängen, även ett par kan funka. Vi är inte så noga vilket kön då vi båda tycker om både män och kvinnor. För oss är det njutningen som sätts i första rummet, om vi sen även blir vänner och umgås är det bara ett plus. Men det finns så många olika typer av människor så vi får se hur långt vi går. Vi ta allt som det kommer helt enkelt.

Vi börjar med att träffas över en kopp kaffe/the och snackar lite och sen får vi se om vi går vidare. Det är inte givet att vi alla känner attraktion. Och det är viktigt att du och vi är ärliga, om det inte känns bra så säger vi det, vilket du också gör. No hard feelings, alla kan inte tända på alla, så är det ju.

Vi ser båda bra ut och är i 30-års åldern, vi ser att du är i vår ålder +-10 år. Hon har en sexig rund rumpa och små bröst, en trång rakad fitta med en liten tuss kvar framtill. Han har en grov kuk som inte är så lång men väldigt skön och uthållig. Vi lever i en bra relation och har inga problem med tilliten, vi litar fullt ut på varandra i detta. Så några svartsjuke scener lär det inte bli, vi vet hur man njuter med flera och det är helt underbart. Vill du träffas så hör av dej, berätta gärna lite om dej själv och vad du tycker om inom sex. Vi ser fram emot seriösa kvinnor och män som skriver till oss. Kram från oss, ett sexigt par ;-)!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Sexigt par”

  1. hej jag är 35 år och jag vill träffa dig. jag har tränat hela mitt liv. just nu är jag sugen på att få vänner för jag känner verkligen väldigt få människor i sverige

    Svara
  2. hej jag är 35 år och jag vill träffa dig. jag har tränat hela mitt liv. just nu är jag sugen på att få vänner för jag känner verkligen väldigt få människor i Sverige Tack

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!