Sex online

mogen kvinna undrar vad sex online är och om det finns en man som vill ha en vuxendejtUrsäkta en dum fråga, hur fasiken funkar sex online? Jag som undrar är en vuxen kvinna i mina bästa år dvs. över femtio och jag har levt ensam i en del år nu. Det här med teknik och datorer har inte varit något jag sysslat med tidigare. Men nu har jag köpt mej en dator och upptäckt hur trevligt det är att kunna surfa runt på nätet. Än har jag inte lärt mej allt men jag hittade hit till vuxet.nu och det var en trevlig upplevelse. Så trevligt att jag bestämde mej för att skriva en sexannons och se vad det kan ge. När man som jag levt och lever ensam så kan det vara trevligt med manligt sällskap någon gång ibland.

Nu är det inte sex online jag vill ha, för det tror jag inte ger mej någonting alls. Utan jag vill träffa en man i verkligheten och umgås både som vänner och även i sängkammaren. Men bara om vi klickar sexuellt, det gör man inte med alla såklart. Det är flera år sen jag hade en sexpartner, tyvärr får jag väl säga. Eftersom jag har ett ganska stort sexbehov normalt sett. Men efter ett antal år med rätt så torrt sexliv så vänjer man sej. Tyvärr är det så. Kvinnor i min ålder raggar inte på krogen, den tiden är förbi, så därför tänkte jag att jag kanske kan hitta en trevlig man här.

Jag ser ganska trevlig ut för min ålder, som du ser så har jag stora bröst och en rund mage. Så du måste uppskatta en mogen mullig kvinna, för någon bikini modell är jag definitivt inte. Ditt utseende är inte så viktigt, så länge vi har kemi så spelar ytan ingen roll. Idag är det så mycket fixering vid utseendet, vilket jag tycker är hemskt tråkigt. En person som inte är så snygg på utsidan kan ha ett underbart vackert inre. Och det är viktigare än något annat!

Söker en man som inte vill ha sex online

Du är en man som är lite äldre, en vuxen man, du ska vara över 40 år och mogen för din ålder. Jag tycker det är trevligt att sitta och prata om livet och allt däromkring. Gärna över ett glas vin eller två, det är trevligt och avslappnande. En god middag är aldrig fel, jag gillar att laga mat och är duktig på det. Min favoriträtt är ugnsstekt fläskfilé med diverse tillbehör, det är så gott. Det kanske jag kan få bjuda dej på när vi har vår första vuxendejt?

Rätt man för mej är en riktig man som är naturlig och sej själv och båda fötterna på jorden. Är du stor och bastant (ej tjock) så är det en fördel, det gillar jag nämligen. Du ska vara social och gilla att sitta ner och prata och du är en lugn personlighet. Att du är ensamstående tar jag för givet och OM känslor uppstår mellan oss så ska du vara öppen för ett mer stadigt förhållande. Just nu känns det inte som att jag vill stadga mej, men vem vet, det kanske kan bli så. Den som tackar nej till kärleken är ju bara dum tycker jag, så vi får se hur det slutar. Hur som helst så har jag inga stora förhoppningar på kärleken, men man vet aldrig.

Nu är jag inte en kvinna som haft sex online och inte heller dejtat online. Så jag vet inte riktigt hur man går till väga när man ska träffas. Men jag tänker spontant att vi ska träffas på en plats där det rör sej andra människor. Det känns säkrast i dagens samhälle där det finns så många bedragare, det är tryggast för både dej och mej. Vad tycker du? Vi kan ju snacka mer om det när vi fått kontakt. Jag hoppas att du finns här och att du skriver till mej, jag tycker detta är så spännande. Mvh från mej till dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!