Sambotjej saknar sex

sambotjej saknar sexFan vad jag saknar sex, är sambo men får knappt något hemma, det är så trist. Min sexlust är så hög och mitt sexliv är i princip obefintligt, vilken hemsk kombination lr hur?! Därför vill jag hitta en kille som vill träffas och ha sex med mej, det är bra om du också är upptagen. Då tror jag att vi förstår varandra och har samma förutsättningar plus att vi båda håller det hemligt. För detta får absolut inte komma ut, ingen får veta, jag vill inte riskera mitt förhållande. Även om vi inte har något sexliv så älskar jag min sambo, så är det! Men vi ska inte träffas för att snacka, iallafall inte till en början, men kanske längre fram, det får vi se.

Du är en kille som är snygg och tränad, jag ser hyffsat bra ut och är tränad. Sorry men jag vågar inte lägga ut någon tydligare bild på mej, men du får en hint om hur jag ser ut. Jag är mellanblond, blå ögon, 168 lång och väger lagom många kilo, hur ser du ut? Vart vi ska träffas och allt annat praktiskt får vi snacka om lite mer privat. Det går säkert att lösa, det är bara fantasin som sätter gränser. På tal om fantasier, så har jag lite sexfantasier jag skulle vilja förverkliga. Kanske kan du och jag göra det tillsammans? Samma här, vi snackar mer om det lite mer privat. Det är skitsvårt att skriva en sexannons, vet inte riktigt vad jag mer ska skriva här. Tror det är bättre du hör av dej om du tycker jag är intressant så snackar vi vidare bara du och jag. Gemenamt för oss båda är att vi saknar sex. Puss och Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Sambotjej saknar sex”

  1. Hej, vad tråkigt att ni inte har ett bra sexliv, när ni ändå älskar varandra. Du har en väldigt fin och sexig rumpa, vi ska nog kunna stilla några av dina fantasier ihopVar bor du i Sverige?

    Kram

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!