Mullig kvinna söker man för mys och kanske mer!

kåt mullig kvinnaHejsan, jag är en mullig kvinna och jag är ensamstående sen en tid tillbaka. Jag tycker om min frihet, men samtidigt så är det ganska ensamt stundtals. Jag har gått igenom villa, volvo, familj och allt det där, så det är jag färdig med nu, så något sådant är inte aktuellt för min del. Kan vara bra att vara övertydlig så du som söker det förstår att det inte är intressant för mej.

Men det där med att ha någon nära, någon man kan dela en flaska vin och lösa världsproblemen. En man som man kan ha det mysigt med. Det är något jag saknar, men det innebär inte att jag dejtar vem som helst, desperat är jag INTE! Samtidigt är jag inte ute efter en fast partner heller, iallafall inte till en början.

Jag kommer att välja man med omsorg

Som sagt, jag är inte desperat och dejtar tills jag hittar en man jag kan trivas med. Sen tar vi allt som det kommer, ingen stress och ingen press helt enkelt. Då jag fyllt 50 och är en vuxen kvinna, så tror jag att du är en vuxen man, kanske i min ålder, plus minus några år. Jag är väl inte så kinkig med åldern, det är ju bara en siffra, men vi får vara någorlunda på samma stadie i livet. Så känns det iallafall.

Känner du att du kan passa in på det jag söker så blir jag glad om du hör av dej. Vi får sen se vart vi landar, en men dejt är en bra början. Tycker att vi kan ses på stan och ta en kopp kaffe och snacka lite. Sen får vi se? Vad väntar du på? Jag väntar på Dej, kram från mej, en mullig kvinna!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR14 svar på ”Mullig kvinna söker man för mys och kanske mer!”

 1. Hej, skulle kunna vara jag som skrivit denna annons. Upplever dig trevlig och ödmjuk. Är i samma ålder och skede i livet. Din mullighet är i mina ögon bara en fördel. Jag älskar former. Skriver mer om du svarar på detta lilla rop på sällskap. Mys, värme och långa samtal om både högt och lågt är något jag saknar svårt.
  Kram från mig

  Svara
 2. Halloj!
  Svårt o beskriva sig själv,har aldrig behövt göra detta .Men det som du beskriver om dej själv är väldigt mycket som stämmer in på mej .
  Fattas verkligen någon att prata med ,mycket vänner o bekanta men ingen ”ventil”att prata fritt med .
  Bor på Limhamn

  Svara
 3. Halloj!
  Svårt o beskriva sig själv,har aldrig behövt göra detta .Men det som du beskriver om dej själv är väldigt mycket som stämmer in på mej .
  Fattas verkligen någon att prata med ,mycket vänner o bekanta men ingen ”ventil”att prata fritt med .
  Bor på Limhamn

  Svara
 4. Befinner mej i samma situation i livet som du o behöver verkligen träffa nya vänner för att känna att jag kommer vidare i mitt liv .
  Mullig o go jaa det är ju jag också så det det kan bli hur bra som helst .Gillar o resa o uppleva nya saker spa är toppen
  Bor i södra Skåne men har bil så avstånd inga problem
  Hoppas att vi hörs av
  Kram

  Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!