Mullig kvinna söker man för mys och kanske mer!

sexig mullig kvinnaHejsan, jag är en mullig kvinna och jag är ensamstående sen en tid tillbaka. Jag tycker om min frihet, men samtidigt så är det ganska ensamt stundtals. Jag har gått igenom familj och allt det där, så det är jag färdig med nu, så något sådant är inte aktuellt för min del.

Men det där med att ha någon nära, någon man kan dela en flaska vin och lösa världsproblemen. En man som man kan ha det mysigt med. Det är något jag saknar, men det innebär inte att jag dejtar vem som helst, desperat är jag INTE! Samtidigt är jag inte ute efter en fast partner heller, iallafall inte till en början.

Jag kommer att välja man med omsorg

Som sagt, jag är inte desperat och dejtar tills jag hittar en man jag kan trivas med. Sen tar vi allt som det kommer, ingen stress och ingen press helt enkelt. Då jag fyllt 50 och är en vuxen kvinna, så tror jag att du är en vuxen man, kanske i min ålder, plus minus några år. Jag är väl inte så kinkig med åldern, det är ju bara en siffra, men vi får vara någorlunda på samma stadie i livet. Så känns det iallafall.

Känner du att du kan passa in på det jag söker så blir jag glad om du hör av dej. Vi får sen se vart vi landar, en men dejt är en bra början. Tycker att vi kan ses på stan och ta en kopp kaffe och snacka lite. Sen får vi se? Vad väntar du på? Jag väntar på Dej, kram från mej, en mullig kvinna!

KLICKA HÄR FÖR ATT SVARA PÅ KONTAKTANNONSEN

Detta inlägg har 3 kommentarer

Lämna ett svar