Mörk vuxen kvinna

mörk vuxen kvinna vill hitta en pojkvänHallå!! Jag är en mörk vuxen kvinna (adopterad) och nu är jag singel igen och jag trivs inte alls. Därför söker jag en man som vill stadga sej. Nu vet jag att det inte är så lätt att hitta kärleken och kanske inte just här heller. Men man vet aldrig, där man minst anar det dyker kärleken upp. En anledning till att jag skriver min kontaktannons här är att jag måste ha bra sex när jag har ett förhållande. Det är en av flera viktiga saker som måste fungera i ett förhållande. Tillit och att vi är bästa vänner plus att vi givetvis älskar varandra är andra viktiga saker. Allt det måste bara funka annars funkar inte förhållandet i längden.

Jag är inte intresserad av att inleda ett förhållande utan att alla delarna funkar. Nu vet vi inte det direkt, såklart inte, det tar lite tid att lära känna varandra. Och det är inte alls säkert att jag hittar den man jag faller för just här och nu. Men någonstans måste jag börja och under tiden jag letar efter kärleken så måste jag ha lite roligt. Jag tror att du förstår vad jag menar med det ;-).

Jag är som sagt en mörk vuxen kvinna, jag har hunnit fylla 36 och har ett bra liv i övrigt. Som person är jag pigg och glad för det mesta, är social och gillar att hitta på saker. Så du får inte vara någon soffliggare, då lär det inte funka mellan oss. Att motionera är viktigt, likaså att äta någorlunda hälsosamt. Men visst, en pizza slinker ner ibland också, så jag är ingen fanatiker. Finns du kille som vill dejta mej och se vart det leder oss?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Mörk vuxen kvinna”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!