Ingen nakenbild

ingen nakenbild på mejDet blir ingen nakenbild på mej, nej för guds skull, det kommer aldrig att hända. Vad gör jag då här undrar du. Jo, det är så här att jag är trött på att vara singel och ensam. Så jag söker en trevlig man för seriösa dejter och sen får vi se om det blir något mer än så. Kanske fel forum att vara prydd på haha, men så är det, jag vill inte blotta mej naken offentligt. För mej är det något privat som man inte visar upp för vem som helst. Men så är det, vi är alla olika och så ska det vara. Du ska respektera mej för den jag är, det räcker för mej.

Vem är jag då? En lagom mogen kvinna i mina bästa år, jag är kring 40, mer än så säger jag inte om min ålder. Jag finns i mellansverige och det är också allt jag säger om det så här offentligt. Mitt mål är att hitta en stadig partner, inte enbart sex, även om jag tycker mycket om sex. Men vem gör inte det liksom?! En sak är säker, jag planerar inget utan vill träffas och se vart det leder. Kanske blir det bara sex, kanske blir det bara vänskap eller med lite tur blir det både ock. Jag är beredd att chansa och se vad framtiden har att erbjuda.

Vad söker jag hos en man då? Hmmm, svårt att säga, men ärlighet, humor, social, trogen och en hög sexlust. Det är väl det viktigaste för mej, svårt att säga mer detaljer. Vill du dejta mej trots att jag inte har en nakenbild på mej själv? Verkar som alla vill se nakna kvinnor haha. En dejt, förutsättningslöst, snart?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Ingen nakenbild”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!